Blogiuutisia: täältä tullaan So-Up!

Heipsu!

Oon kirjoittanut tätä blogia nyt viitisen vuotta itsenäisestä. Enemmän ja vähemmän tosissaan. Se on matkan varrella muuttanut pariin otteeseen nimeä ja tyyliäkin. Tämä on jotenkin luonnollinen tapa mulle purkaa ajatuksia ja mietteitä. Julkinen päiväkirja. On tullut aika jättää hyvästit tälle itsenäiselle kirjoittelulle ja siirtyä mukaan suurempaan blogi perheeseen. Mulle täysin uusi juttu ja oon siitä aika täpinöissä. 🙂

Kuva googlesta.
Kuva googlesta.

Mulle avautui tilaisuus alkaa kirjoittamaan blogiani ensimmäistä kertaa koskaan blogiyhteisössä. Tämä yhteisö on upouusi, nimeltään So-Up blogiyhteisö. Yhteisö lanseerataan viimeistään joulukuun alussa. Mukana menossa monia erilaisia ihmisiä erilaisine tarinoineen ja teemoineen. 🙂

Yhteisön taustalla toimii iso mediatalo. Tämä avaa ovia myös erilaisiin yhteistyö kuvioihin ja laajempaan lukijakuntaan. Yhteisön ensimmäisestä blogaajainfosta sain paljon vinkkejä sekä uutta inspiraatiota kirjoittamiseen. Monta postaus aihetta on jo valmiudessa kunhan homma saadaan käyntiin. Vetkuttelen niiden kanssa lanseeraukseen asti ja sitten laitan sormet syyhyämään. 🙂

Kuva googlesta
Kuva googlesta

Kun täysin uudistettu blogini muuttaa So-Up yhteisön alle voin samalla aloitan niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Nimeä myöten. Uusi blogin nimi tulee olemaan ensimmäistä kertaa suomalainen:

”Punttia ja pusuja” 

Painakaa nimi mieleen. Se on yksinkertainen ja osuva. 🙂 Kuvaa paremmin nykyistä elämänasennettani, elämäntapaani ja ammattiani. Kovaa mutta kuitenkin lempeästi. Treeniä, hyvinvointia, arkielämää ja sitä armollisuutta itseään kohtaan. Entistä suorittajaa matkalla kohti tasapainoa. Lisäksi se rimmaa hyvin ja jää helposti mieleen.

Teemalta blogi on jotain treeni-hyvinvointi-ja lifestylen sekoitusta. Kirjoitan edelleen omaa sydäntä lähellä olevista aiheista kuten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista (mitä kohti tässä pyrin matkustamaan), ravinnosta, matkustelusta sekä treenaamisesta. Näiden lomassa tarinoin paljon myös omasta elämästä. Uusista tavoitteista ja tapahtumista. Arjesta. Toivottavasti äitiydestä ja vanhemmuudesta yhdessä Antin kanssa. Rehellisesti sen ylä ja alamäkineen. Lupaan myös olla aktiivisempi postaaja. Kuullaan siis joulukuussa viimeistään.

Mitä mieltä oot tuosta uudesta nimestä ”Punttia ja pusuja”? 

-Jenni-

(infoan kyllä tänne vielä uuden saitin osoitteen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.