Pienet häitä edeltävät tunnelmat

Huomenna tähän aikaan mulle tuunaillaa kovaa vauhtia häämeikkiä. Kaksikymppisenä olin täysin sitä mieltä etten koskaan mene naimisiin. Johtuen monien tuttavien sekä omien vanhempien eroon päätyneistä avioliitoista. Tuolloin en vielä osannut edes odottaa minkälaisen kultakimpaleen tulen löytämään. Antin kanssa on jo 4 vuotta yhteistä matkaa takana ja huomenna tuo matka alkaa uudelleen. Yhdessä. Mutkat matkassa. 😀

13936755_10153221108272465_105899571_n

Eilen oli hääpreppi päivä. Ensin kynittiin karvat ja sitten laitettiin silmät sädehtimään. Kiitokset Anulle, mun luotto ripsiteknikolle. Tämän jälkeen suihkurusketus niin tuli eloisampaa väriä tähän valkoiseen hipiään. Päivä toi elävästi mieleen viime syyskuun kisavalmistelut. Samanlainen rumba ja siellä mä ilkosillani kuivattelin brunaa kauneushoitolan veskissä.

13932342_10153221106882465_1610140965_o

Tulin juuri viimeiseltä ”sinkkutytön” lenkiltä. Taapersin pitkin Arabianrantaa ja pohdiskelin tulevaa elämää. Huomista. Aikaa ennen Anttia. Miehiä on ollut ja mennyt. Kunnollisia ja kusipäitä. Kukin omaa elämää värittänyt. Viimeisin tuli jäädäkseen. <3 Huomisesta tulee ihana päivä vaikkakin sääennuste lupailee sadekuuroja. Se lähinnä hieman häiritsee ulkona suunniteltuja potrettikuvauksia. Huomenna meitä juhlistaa pieni 30 hengen ryhmä läheisimpiä ihmisiä. Ne ketkä kutsuttiin paikalle oli suuren mietinnän tuottama tulos. Raja oli vedettävä johonkin vaikka mieli teki kutsua enemmänkin ihmisiä. Halusimme pitää häät pienenä ja panostaa niitäkin enemmän häälomaan. Meihin kahteen ja meidän yhteisen taipaleen aloitukseen.

Yksi henkilö meidän häistä puuttuu. Henkilö joka tekisi päivästä vieläkin täydellisemmän. Rakas äiti. Lenkillä ollessani katselin ylös taivaalle ja tuumailin, että toivottavasti äiti näkee mitä täällä alhaalla tapahtuu. Toivottavasti hän näkee miten hyvin hänen molemmat tytöt ovat elämässä pärjänneet. Molemmilla on kunnolliset ja ihanat miehet. Sellaiset joista äidin sydän olisi sulanut. Toinen tytär on jo aviossa ja raskaana. Laskettu aika on 7 päivän päästä. Musta tulee täti ja äidistä olisi tullut mummo. Tulevat häät ja tämä orastava jännittäminen on yksi monista hetkistä kun toivoisin, että voisin vain nappaa puhelimen ja soittaa hänelle. Vastaavia hetkiä on näihin 9 vuoteen mahtunut miljoonia. Mutta hyvin me ollaan pärjätty ja pärjätään jatkossakin. Äidin luonne, kasvatus ja arvot elävät meissä. Siskoni ja minä, me molemmat muistutetaan päivä päivältä yhä enemmän äitiä. Maailman vahvinta naista. <3

13918700_10153221106907465_2054067477_o

Vielä muutama hoidettava asia tälle päivälle ja sitten antaa virran viedä. Pitäisi opetella muun muassa sellainen pikkujuttu kuin valssi. 😀 Kuukauden postaus breikki edessä. Loma on alkanut. Nyt katse eteenpäin ja nauttimaan näistä hetkistä. Huomisesta. Meistä.

Kuullaan taas!

-Jenni-

Yksi ajatus artikkelista “Pienet häitä edeltävät tunnelmat”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.