Pärstä printissä ja kohta somessa…

Moikkis!

Juhannus takana. Ihana pitkä viikonloppu joka sisälsi lähinnä syömistä, yhdessäoloa ja treeniä. Oli todella mukavaa viettää kiireentöntä aikaa ystävien kanssa nauttien auringosta ja grillin antimista. Sen verran antaumuksella tuli ruokaa ahdettua, että tänään aamulenkillä askel ei ollut kevyttä nähnytkään ja voi morjens mikä jälkihiki puski päälle. Naama vuosi kuin Niagara kun kroppaan jämähtäneet nesteet lähti liikkeelle.

Näköjään tässä aina vierähtää useampia viikkoja kunnes saan aikaisesti synnyttää tänne blogin puolelle tekstiä. Syytän siitä kiirettä ja laiskuutta saman aikaisesti. Tässä on viikkojen aikana luonnollisesti painettu hommia, suunniteltu häitä ja tehty muita oheis prokkiksia niin pää on huutanut tyhjyyttä kotiin päästessä. Yksi niistä prokkiksista julkaistiin viime viikolla.

IMG_2083

Tästä mainitsinkin jo viime postauksessa. Sain siis mahdollisuuden kirjoitta artikkelin Fitbody lehteen eri vartalotyypeille sopivista treeneistä. Sain myös toimia mallina tekstiin liittyvien liikkeiden kuvauksissa.

IMG_2081

Jännitin lopputulosta mutta artikkelista tuli sisällöllisesti että ulkoisesti hyvä. Sen ollessa ensimmäinen lehtiartikkelini niin olen siihen todella tyytyväinen. Oli mukava saada ensitöikseen monta sivua kattava kirjoitus. Se antoi sopivissa määrin haastetta sekä mielekkyyttä tekemiseen. Lehdestä löytyy muutakin mielenkiintoista asiaa treenaaville naisille ja tosi herkullisia reseptejä. Kipaise hakemassa oma kappale luettavaksi lehtipisteestä!

Tästä hyvin hoidetusta työstä sain palkinnoksi kirjoittaa kyseiseen teemaan jatkoa. Sen parissa menikin sitten juhannusta edeltävät päivät. Seuraavassa eli heinäkuun Fitbodyn numerossa käsittelen lisää näitä vartalotyyppejä mutta treenin sijaan kirjoitan niille kullekin vartalolle sopivasta ruokavaliosta.

13391339_1628232480838773_10170494_n
Seuraavasta Fitbodyn numerosta löytyy syy muun muassa tähän ongelmaan 😀

Tulevaisuudessa olisi tosi mahtavaa päästä tekemään enemmänkin lehti ja video juttuja liittyen hyvinvointiin, treeniin ja ravintoon. Nelisen vuotta sitten kun toimin juontajana radiossa niin rakastuin toimittajan työhön totaalisesti. Sen jälkeen mun sydämen valtasi nämä pt hommat. Olen siitä lähtien toivonut, että voisin yhdistää nämä kaksi alaa toisiinsa.

Alussa mainitsinkin, että on ollut yhtä jos toista prokkista suunnitteilla. Näiden lehtiartikkeleiden lisäksi työpaikkani Fressi Kamppi aloittaa (toivottavasti) eräänlaiset video lähetykset mitä pääsen vetämään. Kiitos radio kokemuksen ja sitä edeltäneen tv:n chatti-juontaja urani. Kyllä sitäkin olen tehnyt mutta jätetään se tarina nyt väliin. 😀  Näissä lähetyksissä sosiaalinen media tulee olemaan vahvasti mukana. Pidättäydyn vielä kertomasta enempää mutta 95% varmuudella mua tullaan näkemään ensi kuussa myös ruudun takana. Kun homma on varma niin lisää infoa tulossa seuraamalla Fressi Kampin ja mun omia facebook-sivuja. Käyppä tykkäämässä. 🙂

Kivaa alkanutta viikkoa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.