Tarakka pystyyn challenge

Tällä viikolla loppui 2,5kk kestänyt kunto Savaten peruskurssi. Kyllä, jäin siihen koukkuun! Ihan lemppareita oli cardio ja tehotunnit. Niiden aikana hikeä lensi samaan tahtiin kuin vettä Niagarasta, veren aromi maistui suussa ja keuhkot meinasivat räjähtää. Säkin hakkaaminen on jokseenkin hyvin terapeuttista, tunneille jäi kaikki ketutukset ja jälkeepäin seurasi kunnon Zen-olo.

Kaksi harjoitusta viikossa (ma + ke) oli kuitenkin liikaa tätä harrastusta niin kivaa kuin se olikin. Huomasin kaipaavani puntilla käymistä enemmän. Kolme kertaa viikossa salia oli liian vähän. Se on mulle kaikista mielekkäin harrastus. Jatkan kunto Savaten jatkokurssille mutta tällä erää vain yksi setti viikossa. Sopivasti maanantaisin kun yleinen ketutus-fiilis on ehkä suurimmillaan niin pääsen mätkimään säkkiä tuolle kreisille cardio tunnille. Loppuviikko nostetaan sitten rautaa. 🙂

Ja mitä raudan nosteluun tulee niin uusi ohjelma korkataan ensi viikolla. Olen pyrkinyt tässä kehittämään erityisesti pakaroita ja jalkoja treenaamalla niitä Savaten ohella sen 3 kertaa viikossa. Eikä kummankaan kehitys ole ollut omiin silmiin tarpeeksi tehokasta. Isompi pakara lepää siellä mun toivelistalla edelleen. Siksipä suunniteltiin pitkästä aikaa yhdessä Antin kanssa mulle 4-jakoinen ohjelma jossa jokainen päivä alkaa pakaralla. Ensi viikolla lähtee käyntiin oma henkilökohtainen 2 kuukauden ”Tarakka pystyyn challenge”. 😀

800_6169
Kuva lokakuulta Lahdesta, minä keskellä. Potka näyttää poseeraus asennossa hyvälle mutta todellisuudessa se oli kunnon fläpä. Kaksi tyhjää roikkuvaa pussia. 😀

Nyt todellakin haluan nähdä onko mun perseen mahdollista kehittyä kahdessa kuukaudessa (23.3.-23.5) ja minkä verran. Otan ennen ja jälkeen pyllystä valokuvat, lantion mitat ja koko vartalon kehonkoostumusmittauksen. Eikä mitään poseeraus asento kuvia vaan luonnollisessa, suorassa seisoma asennossa josta se julma todellisuus näkyy. 😀 Jos tämän kahden kuukauden aikana ei mitään muutosta tapahdu niin totean tappioni ja jatkan elämistä hieman pienemmän perseen kera. Laitan sitten ne before-after kuvat myös jakoon tänne blogiin. 🙂

En ole koskaan aiemmin priorisoinut pelkkiä pakaroita. Jalat ovat olleet yhtä paljon ohjelmissa mukana. Tässä uudessa ohjelmassa kaikki neljä päivää alkaa pakaralla ja kaikille muille lihas ryhmille teen tämän challengen aikana lähinnä ylläpitävää treeniä.

Tuleva viikkojako treeneissä näyttänee tältä:

Ma: kunto savate

Ke: pakara-selkä

To: pakara-takareidet-olka

La: pakara-etureidet-kädet

Su: pakara-vatsat-olka

Rinta on jätetty kokonaan pois siksi, että en yksinkertaisesti pidä sen treenaamisesta. En tiedä mitään tylsempää jumppaa kuin rinta. Motivaatio sen kehittämisen suhteen on täysi nolla. Tästä syystä sen treenaaminen on ollut aikamoista sunnuntai jumppaa joten olkoot poissa nyt kokonaan. Savatessa tulee tehtyä punnerruksia ja muita rinnalle hieman osuvia liikkeitä niin se riittänee tällä kertaa. Siis mikä mukavuusalue? 😀

Jos tämä persus-treeni ottaa toimiakseen mulla, kenen lihakset kehittyvät etanan vauhdilla niin lupaan laittaa ohjelman kokonaisuudessaan jakoon. Pakko myöntää, olen aika innoissani tästä. Jos nyt vihdoin alkaisi näkymään selkeää kehitystä. Sitten mä saattaisin …ehkä… jopa olla täysin tyytyväinen omaan kondikseen. Hurjaa. 😀

12443310_10152955420147465_1216855275_o
Hip trust – tätä liikettä on edessä varmaan kyllästymiseen asti. Mutta se on melkeinpä parasta mitä potkalle voi tehdä. 🙂

Hubaa viikendiä ja pysykää kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *