Mikä ihmeen FitLine?

Pidin niitä ensin vain kalliina huuhaana. Siskoni kuitenkin ylisti tuotteita siinä määrin, että mielenkiintoni heräsi. Häntä ennen myös muutama kollegani oli puhunut FitLinestä vain pelkkää positiivista. Olihan mun pakko siis testata niitä myös itse. Vuosi vierähti enkä aio enää luopua niistä. Moni on näistä kysellyt, että mitä ihmettä ne tekevät niin tässä tulee nyt hyvin kattava tietoisku FitLine Optimaalisetti lisäravinteista.

Postauksen lopussa omia käyttökokemuksia näistä tuotteista. Tätä ei ole tehty minkään sortin yhteistyössä FitLinen kanssa. Kirjoitan näistä sen takia koska olen ne myös itse hyväksi todennut. Peukutan isosti. 🙂

12825474_10152936063927465_108322338_nFitLine Optimaalisetti: Basic, Activizer ja Restorate

Syötkö päivittäin kaiken niin puhtaasti, että ravintosi ei sisällä ollenkaan esimerkiksi lisäaineita, säilöntäaineita, selluloosaa, makeutusaineita, lannotteiden jäämiä? Tai juotko suodattamatonta hanavettä? Edellämainituista syistä ja monista muistakin kertyy suolistoomme ja elimistöömme asioita jotka ei sinne kuuluu. Tämä aiheuttaa nykypäivänä oireita joiden kuvittelemme usein jo kuuluvaksi elämäämme. Tässä on yksi syy miksi FitLine Optimaallisetti tulisi löytyä jokaisen kodista.

Entä syötkö joka päivä 7 kertaa ison kasan kasviksia? Se on keskimäärin se määrä, joka tulisi virallisten suositusten mukaan syödä kasviksia, jotta saa vitamiinit ravinnosta. Oletko nähnyt tutkimuksia siitä, kuinka maaperämme on nykyään hyvin ravintoköyhää ja paljon se sisältää sinne kuulumattomia asioita kuten lannoitejäämiä, kasvimyrkkyjäämiä, lääkejäämiä? Samoin on vesistömme. Näin ei ole aina ollut, mutta nykypäivänä teollistumisen myötä olemme tulleet valitettavasti siihen pisteeseen, että ravinto ei ole enää sitä mitä se on joskus ollut.

MITÄ OPTIMAALISETTI TEKEE?

Optimaalisettiä pitäisi ihan jokaisen käyttää päivittäin. Niin lasten, aikuisten kuin vanhustenkin. Sen avulla saamme turvattua kehollemme elintärkeät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet joka päivä. Tärkeää on muistaa, että ravinto on kaiken A ja O. FitLinen tuotteilla paikataan ravinnosta nykypäivänä jääneitä aukkoja. Kaiken pohjana tietysti on hyvä luonnollinen ja mahdolllisimman puhdas ruoka, jonka rinnalla optimaalisetti antaa laadukasta rakennusainetta keholle sekä mielelle.

BASICS:

Hoitaa vatsaa ja suolistoa. Sisältää 32 ruuansulatusentsyymiä, päivittäiseen tarpeeseen maitohappobakteerit, kuidut sekä C, A, K ja E-vitamiinia ja seleeniä, jotka ovat voimakkaita luonnon omia antioksidantteja.

Basicin ensisijainen tehtävä on putsata ja hoitaa suolistoa päivittäin. Puhdistaa suolistoon kertynyttä kuonaa (lisäaineet, säilöntäaineet, lannoitteiden kautta tulevat synteettiset ainesosat ja myrkyt, saasteiden kautta tulevat myrkyt, vesistöjen kautta tulevat lääkejäämät ja muut haitalliset aineet, lääkkeet, stressihormonit ym. jotka päivittäin kuormittaisivat muuten suolistoamme ja kertyisivät sinne), rakentaa suolistoon tervettä bakteerikantaa ja antaa vahvan antioksidanttisuojan elimistön soluille.

Yleisimmät oireet jos kaikki ei ihan kunnossa suolistossa:
– huono vastustuskyky
– närästys
– ummetus/ripuli/epäsäännöllinen kakka
– huono iho
– alakuloisuus
– piereskely
– turvotus
– hiiivatulehdukset
– virtsatien tulehdukset

ACTIVIZE:

Energiaa tuova B-vitamiinivalmiste. Sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit imeytyvässä muodossa ja lisänä C-vitamiinia, ruskoleväuutetta ja luonnollista sekä puhdasta guaranaa suoraan kasvista uutettuna tehostamaan B-vitamiinien imeytymistä.

Activize vaikuttaa energia-aineenvaihduntaamme. Activizen avulla saamme ravinteet kulkeutumaan soluille, pysymme virkeinä ja energisinä. Kun B-vitamiinivarastomme ovat täynnä olemme energisiä, virkeitä, muistimme pelaa ja aineenvaihduntamme toimii. Kulutamme B vitamiineja äärimmäisen paljon kaikessa missä käytämme energiaa. Erityisiä b-vitamiinisyöppöjä ovat urheilu, stressi, kaikenlainen fyysinen ja henkinen kuormitus, alkoholi ja tupakointi.

Koska ravintomme on niin köyhää nykypäivänä, ja syömme niin yksipuolisesti, kärsimme usein b vitamiinin puutosoireista joista yleisimpiä ovat:
– energiattomuus, saamattomuus
– alakuloisuus
– muistiongelmat

Activize vaikuttaa kaikki näihin edellisiin ja muihinkin mielenkiintoisiin asioihin kuten mielialaan, energisyyteen, muistiin, ihoon ja hiuksiin sekä se tukee myös rasvanpolttoa. Activize lisää hapenottokykyä n. 10% ja suorituskykyä jopa 32%. Se on monien olympiaurheilijoiden päivittäisessä käytössä.
Activizen avulla verenkierto ja solujen ravinteidensaanti tehostuu. Patentoidun ravintosiirtokonseptin (NTC) avulla kaikkein kapeimmatkin kapillaarisuonet avautuvat mahdollistaen ravinteiden ja hapen pääsyn oikeisiin paikkoihin nopeasti, saaden siellä aikaan suuremman energiantuotannon. Verenkierto kohenee ja lämmöntuotanto paranee.

RESTORATE:

Restorate antaa keholle tärkeät rakennusaineet. Se sisältää tarvittavat hivenaineet ja kivennäiset yhdessä D-vitamiinin kanssa. Rentouttaa ja palauttaa päivästä. Vaikuttaa unenlaatuun positiivisesti. Restoraten avulla soluväleihin kertynyt kuona pääsee pois ja elimistöömme kertynyt happamuus poistuu luonnollisesti. Restorate ylläpitää normaalia happoemästasapainoa elimistössä.

Mikä elimistöä happamoittaa? Lisäaineet, säilöntäaineet, makeutusaineet, runsas maitotuotteiden käyttö, runsas lihansyönti, runsas kahvinjuonti, runsas prosessoitujen viljojen käyttö, stressi, prosessoitu ja keinotekoinen ravinto, kova liikunta (maitohappo), jne, tekijöitä on monia. Kivennäis- ja hivenaineet toimivat luonnollisena happamuuden poistajana. Ja se, että ravinnosta emme saa enää tarvittavaa määrää kivennäis- ja hivenaineita, aiheuttaa sen, että suuri osa meistä on todella happamia. Happamassa elimistössä pystyy elämään bakteerit, hiivat ja erilaiset sairaudet, emäksisessä ei.

Yleisimmät happamuuden oireet:
– väsymys, mikään uni ei riitä
– nukahtamisvaikeuksia
– heräilyä kesken unen, katkonainen uni
– selluliitti
– hauraat kynnet, iho, hiukset
– krampit
– nesteen kertyminen kehoon

Restoratea kannattaa käyttää iltaisin, koska se vaikuttaa unenlaatuun positiivisesti ja keho saa tarvittavat rakennusaineet yöksi. Tällöin palautuu paremmin eikä stressi liikunnasta tai muista stressiä aiheuttavista tekijöistä pääse happamoittamaan kehoa.

FitLine tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia väri- ja säilöntäaineita. Ensisijaista on niiden vaikutus, laatu, puhtaus ja turvallisuus.

Tuotteilla on tiukat laatustandardit: GMP korkein kansainvälinen puhtaus- ja turvallisuusstandardi, DIN ISO 9001-laatustandardit sekä Sveitsin vitamiini instituutin jatkuva valvonta. Ravintoaineiden ainutlaatuisen vaikutuksen takaa Ravinteiden siirtokonsepti (NTC®). Vesiliukoisuus ja juuri tämä patentoitu ravintosiirtokonsepti vie ravinteet solutasolle asti. Ryhmävaikutteisuus takaa sen, että kaikki mikä purkissa on imeytyy yhdessä.

12443627_10152938721047465_1425943129_oTätä niissä purkeissa on.

Okei myönnetään en itse kirjoittanut kaikkea tuota vaan copy-pastasin FitLinen foorumilta. En olisi sitä yhtä kattavasti osannut edes kertoa niin parempi jakaa viisaampien sanoja. 🙂

Fitline optimaalisetin tuotteet ovat siis jauheita jotka sekoitetaan veteen. NTC:n ansiosta ne imeytyvät elimistöön 90-95% ja solutasolle asti. Perus ravintolisä tableteista / kapseleista imeytyy ehkä 20-50%.

Suurin hyöty itselleni mikä näiden ”vitskujen” myötä on tullut niin olen pysynyt terveenä. En ole pitänyt töistä sairaslomaa lähes kahteen vuoteen! Ne vuotuiset kausilenssut ja muut vatsapöpöt ovat menneet multa täysin ohi. Olen kuitenkin töissä kuntosalilla mikä on yksi pahimpia bakteeripesiä mitä tiedän. Kaikki asiakkaani sairastuvat näihin kausiluontoisiin tauteihin vuoron perään mutta mä en. Kotona Antti on vuorotyön takia hyvin usein kipeä (vuorotyö heikentää vastustuskykyä) mutta hänestäkään ei muhun näköjään tartu mikään. Antin olisi syytä myös käyttää näitä mutta itsepäinen kun on niin minkäs teet. 😀

12516915_10152938721032465_330698375_o

Rakastan tuota ”aamu juomaa”, Basic + Activizer sekoitusta. Sillä lähtee päivä käyntiin ja aivot herää. Tämän huomasin erityisesti ollessani kisadietillä. Aamulla heräsin silmät ummessa manaten sitä, että pitää lähteä aerobiselle. Vedin juoman naamaan ja kuinka ollakaan olin hetkessä pirteä. Lenkit kulki ja virtaa riitti päivissä vähistä kaloreista huolimatta. Muutenkin jaksoin koko kisadietin yllättävän hyvin. En kokenut olevani uupumuksen partaalla niin kuin moni muu kilpasisko. Tänä päivänä kun menen aamuvuoroon töihin niin ei haittaa vaikka alla olisi huonommin nukuttu yö. Aamudrinksu huiviin ja noin 10min. myöhemmin tunnen piristyneeni. Activizer laittaa aina mun kasvot + hartiat helottamaan punaisina kun pintaverenkierto tehostuu. Sitä kutsutaan ”fläsäriksi”.

Treenit kulkevat paljon tehokkaammin nykyään. Tunnen sen, että mun suorituskyky on parantunut huomattavasti. Restoraten avulla palaudun päivistä ja treeneistä tehokkaammin. Lihakset eivät tule juuri koskaan aroiksi vaikka treenien teho on vuoden aikana vain noussut. Sen avulla myös nukun syvemmin ja paremmin. Toki kehnoja öitä tulee ajoittain mikä on ihan normaalia. Sellainen perus työpäivän / työviikon jälkeinen uupumus on poissa.

Selluliitti on vähentynyt reisistä ja persuksesta. Siitä voin kiittää pintaverenkiertoa tehostavaa Activizeria ja kuona-aineita poistavaa Restoratea. Selluhan osittain johtuu häiriintyneestä verenkierrosta mikä heikentää solujen aineenvaihduntaa ja hapensaantia. Tämän seurauksena kudokseen kertyy rasvan ohella kuona-aineita ja nestettä joista muodostuu niitä muhkuroita.

Mun kynnet kasvaa todella vahvoina. Ennen ne halkeili heti kun olivat pitkäksi kasvaneet jos ne edes kerkesi kasvaa. Nyt ne ei meinaa haljeta edes saksilla. Hiukset kasvaa myös ennätystahtia ja parempi kuntoisina. Vatsa toimii säännöllisesti. Ennen keräsin vatsaani ilmaa tosi paljon (ihan sama mitä söin). Tämä on vähentynyt ja se jos mikä on mielekäs asia.

En luovu näistä tuotteista varmaan koskaan. Hyvä terveys on mulle niin tärkeä asia, että panostan siihen mielelläni ja nämä tuotteet ovat tukeneet sitä vain paremmaksi. Miettikää nyt 2 vuotta pysynyt terveenä, ei mitään pientäkään flunssaa ole ollut. Se on jo aikamoista. 🙂

FitLinen foorumilta olen lukenut eri käyttäjien kokemuksista. Tuotteet ovat auttaneet elimistön paremman toiminnan ohella mm. monien allergioihin, erilaisiin ihottumiin ja moniin muihin ongelmiin mikä vain liittyy kehoon. Aina nahkasta sinne sisimpään asti. Moni kutsuu näitä ihme vitskuiksi. 😀 Myös omat asiakkaani ovat näihin todella tykästyneet.

Oma ennakkoluuloni siitä, että  FitLine on pelkkää huuhaata ei voinut olla enempää väärässä. Ei ne syöpää parantavia ihmepulvereita ole mutta et voi tietää mitä ne voisivat tehdä sulle ennen kuin testaat. Jos haluat kokeilla tätä FitLinen Optimaalisettiä 3kk:n ajan niin laita mulle viestiä maililla (jenni.personaltrainerÄTgmail.com) tai ota facebookissa yhteyttä. Kolme kuukautta on vähimmäismäärä ja sen jälkeen tilauksen voi halutessaan peruuttaa. Tosin en usko, että niin teet. Muutoin siinä ei sitoudu mihinkään. FitLinellä on palautusoikeuden lisäksi 1kk:n jälkeen ”rahat takas 110% oikeus”. Mikään ei estä siis kokeilemasta.

Tuotteita voi tilata myös FitLine storen sivuilta. Mun kautta saa ne tosin hieman halvemmalla. Ne eivät ole edullisimmasta päästä mutta mikä laatutuote on? Hinta Optimaalisetille on alle 3e / päivä. Pieni summa paremmasta hyvinvoinnista, terveydestä ja olosta. Asia jota ei rahassa pitäisi edes mitata. Eiks je? 🙂

Kivaa viikonloppua!

-Jenni

 

 

17 vastausta artikkeliin “Mikä ihmeen FitLine?”

 1. Heippa!

  Pakko lisätä, että minulla sai atooppinen ihottuma kyytiä näiden avulla n.6-7kk käytön jälkeen. Vatsa toimii ja nyt raskausaikanakaan en ole kokenut oikeastaan mitään raskauden negatiivisia oireita. Iho voi hyvin ja tukka kasvaa. Kaikki veriarvot ja paineet täydellisiä. (Olen kärsinyt alhaisesta hemoglobiinista aika-ajoin ennen fitskuja ja verenpaine aina ennen pikkusen koholla) Mieliala on positiivisempi ja hymyilen enemmän 🙂 kun masu toimii niin pää toimii! Tänä talvena ei noita atooppista oireita ole ollut lainkaan!
  Sarjaan kuuluu myös paljon muita tuotteita, kuten maitohappobakteeripitoista jogurttia, aminohappoja sekä Superhyvän makuiset omegat 😉 yms yms. Olen todellinen ”sekokäyttäjä” ollut jo kohta 2 vuoden ajan.
  Fitskuissa on palautusoikeuden lisäksi 1kk jälkeen ”rahat takas 110% oikeus”! Näin varmoja tuotteiden tekijätkin on tuotteestaan!

 2. Pieni lukion biologian kertaus ei olisi pahitteeksi. Esimerkiksi ”soluväleihin kertyvä kuona” on täysi myytti, sille ole mitään tieteellistä näyttöä. Elimistömme ei myöskään happamoidu, söisimne mitä: monet elimet säätelevät happo-emästasapainoa hyvin tarkasti, ja sen tasapainon järkkyminen on hengenvaarallinen tila. Ainoastaan virtsan pH vaihtelee ravinnon mukaan. Ihmiskeho ei todellakaan ole niin yksinkertainen kuin mitä FitLinen myyjät antavat ymmärtää. Lisäksi Suomessa ei ole mitään syytä suodattaa hanavettä, paitsi jos oman kaivon vesi sattuu maistumaan pahalle.

  Ikävää, että FitLinea täytyy mainostaa kaikenlaisilla paeudotieteellisillä argumenteilla. Vitamiinit ovat varmaan ihan ok ja hyvänmakuisia: kaikki muu on täyttä humpuukia.

 3. Olen kuullut joltain ravitsemusalan ammattilaiselta, että FitLinet sisältävät paljon sokeria sekä myös keinomakeutusaineita ja paljon lisäaineita. Pitääkö paikansa? Minä en halua syödä mitään kallista lisäaineella höystettyä vitamiinia, vaikka uskonkin siihen, että vitamiinit imeytyvät nestemäisessä ja jauhemaisessa muodossa. Ovat mielestäni todella ylihinnoiteltuja. Esim maitohappojugurtin pystyy tekemään itse, kun hiukan näkee vaivaa, eikä maksa kuin sen uht-maidon ja aluksi juuren/siemenen tekoon bulgarianjugurttipurkin ja yhden maitohappokapselin. Söin kerran kuukauden verran näitä, enkä huomannut olossani yhtään mitään poikkeavaa.

  1. Hei Leena,
   Kiva kun laitoit viestiä. Sokeri tulee tuotteisiin niissä käytetyistä kasviksista, hedelmistä ja marjoista. Sokeri on FitLine-tuotteissa kuljettana
   arvokkaille vitamiineille, mineraaleille, entsyymeille, kuiduille, laktobasilleille jne. Kokonaisuudessaan päiväannoksesta tulee alle omenan verran sokeria. Mikä ei siis ole paljon. Mutta pääasiallinen tieto on, että sokeri ei ole lisättyä, vaan se tulee aidoista kasviksista, hedelmistä ja marjoista joita tuotteissa on raaka-aineena.

   Ihmisen elimistö on suhteellisen hidas reagoimaan mihinkään uuteen. Sanoit, että kokeilit tuotteita 1kk ajan, voi siis hyvkin olla, että kehosi ei kerennyt muutokseen vielä edes mukaan. Siksi onkin tärkeä antaa sille aikaa ja tästä syystä on suotavaa käyttää tuotteita ainakin tuo 3kk:n jakso kerrallaan. Siksi tätä optimaalisettiä saa tilattua 3kk kestotilauksina. 🙂

   1. Kyllä on ihan lisättyä sokeria, se selviää, kun lukee ainesosaluettelot. Kolmen suurimman ainesosan joukossa on juomissa sokeri. Lisäksi sisältävät sitruunahappoa, mikä ei ole hyväksi hampaille. Myös keinotekoisia makeutusaineita löytyy (stevioglyseridit). Tuotteiden markkinointi on harhaanjohtavaa.

    1. Hei Mari,

     Kiitos kun laitoit viestiä.
     Mikäli ei tiedä mistä tuotteiden ainesosat tulevat on ainesosaluettolon lukeminen varmasti ensin hämmennystä aiheuttava.

     Tarkennan sinulle tätä sokeria asiaa. Ja kyllä tuotteissa on sokeria mutta tiesitkö, että se on luonnollista hedelmäsokeria? Sitä samaa hedelmäsokeria jota esimerkiksi appelsiinissä esiintyy luonnostaan.
     Tämä hedelmäsokeri on FitLine-tuotteissa kuljettajana arvokkaille vitamiineille, mineraaleille, entsyymeille, kuiduille, laktobasilleille jne. Samalla vältetään gelatiinin, öljyjen, emulgointiaineiden ja sidosaineiden käyttö, joita käytetään kapseleissa ja tableteissa.
     Ilman tätä hedelmäsokeria, tuote olisi siis synteettinen. Aitojen hedelmien, vihannesten ja marjojen käyttö tuotteissa ja niiden sisältämän sokerin käyttö pitää antioksidanttipitoisuuden niin korkeana, että mitään säilöntäaineita ei tarvita.

     Kokonaisuudessaan päivä annoksessa on sokeria alle yhden omenan verran. Sokeri Fitlinen tuotteissa on luonnollista sokerijuurikkaasta eroteltua fruktoosia. Tuotteen sisältäessä myös kasvisten ja hedelmien muita osia, kuten kuituja ja entsyymejä, ei sokeri ole haitallista. Tuotteet eivät sisällä teollisuudessa usein käytettyä korkeafruktoosista maissisiirappia. Sokeri kuuluu siis luonnolliseen ravinteiden imeytymiseen tärkeänä osana.

     Näissä tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia väri- ja säilöntäaineita, myös mainitsemasi sitruunahappo on luonnollinen ja se on puhdas. Sanoakseni vielä armoneista jotka myös lukevat ainesosa listalla ne ovat ayurvedisia yrttiaromeja, jotka liittyvät ravinteiden parempaan imeytymiseen.

     Ihanaa sunnuntaita sinulle! 🙂

 4. Siis tuotteissa ei ole mitään keinomakeutusaineita? Paljonko 3 kk:n puhdistussetti maksaa? Entä vitamiinisetti ja painonpudotussetti?

  1. Hei Leena,

   Tuo Fitline Optimaalisetti josta kirjoitin on yhtä kuin puhdistus-ja vitamiinisetti. Se sisältää kaikki nuo blogin kirjoituksessa mainitut tuoteet: Basic, Activizer ja Restorate purkit. Fitlinellä ei ole mitään erillistä painonpudotus settiä vaan se tapahtuu omaa ruokavaliota muokkaamalla terveelliseksi ja nämä tuotteet tukevat elimistön oikeata toimintaa ja siten edesauttavat painonpudotusta tehokkaasti. Setti ei yksinään pudota painoa mikäli ruokavalio ei tue sitä. Se toimii tehokkaimmin yhdessä puhtaan ja terveellisen ruokavalion kanssa.
   Optimaalisetin 3kk hinta on yhteensä n. 275e minun kautta tilattuna, verkkokaupasta tilattuna hinta on n. 360e.

  2. Ja kyllä, tuotteissa EI ole käytetty mitään keinotekoisia makeutusaineita! Ovat luonnollisia. Niiden idea on nimenomaan puhdistaa elimistöä niistä. 🙂

   1. Viimeisin sisällysluettelo pm:n omilla sivuilla kertoi painonpudotustuotteissa olevan aspartaamia ja asesulfaami-K:ta. Eipä taida olla luonnollisia makeutusaineita?

    1. Moikka Kati,

     Kiitos viestistä. Mä en osaa noista painonpudotus tuotteista sanoa mitään. En ole perehtynyt, enkä käyttänyt. Itse käytän vain tuota Optimaalisettiä jossa ei ole mitään keinotekoisia aineita. Ja sen toimivuutta hehkutan maasta kattoon.
     En henkilökohtaisesti usko ”painonpudotus tuotteisiin” koska paino putoaa parhaiten syömällä terveellisesti ja liikkumalla säännöllisesti. Sillä reseptillä on omat asiakkaat tähän päivään mennessä jokainen kilonsa tiputtanut pois. Ja tämä Optimaalisetti tukee ja parantaa elimistön oikeanlaista toimintaa.

     Sen kuitenkin voin sanoa, että pienissä määrin keinotekoiset aineet eivät ole terveydelle haitallista. En tiedä tilanteestasi mutta esim. suuri ylipaino on paljon haitallisempaa terveydelle kuin pieni määrä jotain makeutusainetta. Oli sitä tuotteessa tai ei, niin ei sitä paljoa niissä kuitenkaan ole. Esim karkeissa on kasoittain väriaineita ja ties mitä e-koodi lisäaineita ja ne ovat pelkän sokerin ja keinotekoisten aineiden summa. Paljon pahempi vaihtoehto.
     Eli kaikki on suhteellista. 🙂

     Kivaa päivää!

 5. Hei!
  Käytän itse FitLinen tuotteita säännöllisesti ja kerran käynyt kehokuurin läpi onnistuneesti. Huipputuotteita! Yhden asian olen kuitenkin unohtanut: miten voin kerätä niitä ns. pisteitä tuotteista? Nyt olen tilaukset tehnyt aina s-postitse….

  1. Hei Kiris!
   En itsekään ole noista täysin varma. Tilauksista pitäisi (kait) kerääntyä pisteitä joista kerääntyy ”shekkejä” ja ne voi lunastaa rahaksi. Shekit voi myös muuttaa niin, että niiden summa vähennetään suoraan seuraavan tilauksen hinnasta. Kannattaa ottaa yhteyttä suoraan FitLinen tukkuun ja kysyä tarkemmin. 🙂

   1. tuo fitline on ihan täyttä höpöhöpöä. ylihintaiset tuotteet missä ei ole mitään erikousta. jauhetaan aina jostain ntc-konseptistä missä ei ole mitään tieteelistä perää. ntc on ainoastaan trademark juttu eikä mitään muuta. samat vitamiinit ja mineraalit saa helposti tavallisen ravinnon ja halpojen ravintolisien kautta mitkä maksaavat vain murtoosan tuosta hinnasta. täyttä verkostomarkkinointi sontaa.

 6. Hei!
  Ajattelin kertoa myös oman kokemuksen noista tuotteista.

  Sain viimeisen raskauden aikana raskausmyrkytyksen. Olin noin kk verran paisuksissa kun ilmapallo! Nesteet ei poistunu elimistöstä ja oikeastaan näytin jo aika pelottavalta. Lopuksi mut kiidätettiin nopeasti 1,5 kk etuajassa hätäsektioon.

  Nooh…eihän ne mun ongelmat siihen loppunu, vaikka vauva ulos saatinkin.
  Mun kroppa oli aivan sekaisin. Jokainen voi kuvitella että mitä sun elimistölle tekee ne ” myrkyt” mitkä yleensä poistuu pissan mukana. Ja sitä nestettä oli 15 kg!!!! Ne 15 kiloa poistui 5 päivässä sairaalassa ollessani. Lääkäri ihmetteli jälkeenpäin, että miten mun sydän on kestäny tuollaisen nestemäärän. Sydän ultrattiin varmuuden vuoksi. Mutta onneksi siitä ei löytyny mitään vakavampaa…
  Mutta se oli vahingoittanu mun kilpirauhasta. Mulla todettiin kilpparin vajaatoiminta! Ultrassa näkyi ,että periaatteessa puolet kilpparista on ns.työkyvytön.
  Mua väsytti koko ajan ihan hirveästi. Aamulla jaksoin hädin tuskin nousta sängystä ja saattaa isommat lapset kouluun. Torkahtelin esim.tuolissa vauvaa ruokkiessaan, autossa, keittiöpöydässä lehteä lukiessaan…. Autolla ajaminen oli mahdoton ja se jopa kiellettiin aluksi! Multa tippui tukkaa niin järkyttävästi että niskasta olin jo kalju. Mun kynnet lohkeili, iho hilseili. Maha oli kovalla ja jos kerran viikossa pääsin käymään sonnalla, olin tosi onnellinen!
  Sydän tykytteli, leposyke välillä kohosi tuosta noin vaan yli 100.

  Ostelin kaikenlaisia vitamiineja apteekista, luontaistuote kaupoista. Mikään ei tuntunu auttavan 🙁
  Mä oikeesti pelkäsin että mä varmaan kuolen ja mulla on joku muu sairaus….itkin paljon ,koska se pelko oli järkyttävä.

  Sitten liityin kilppariryhmään faces ja kyselin neuvoja, kerroin omat oireet ,jne…
  Sieltä tuli paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja. Esim.ruokavalion muutin täysin ja sain kiitos sille taas vähän elinvoimaa …
  Mutta kuitenkin se väsy jäi ja epämääräiset lihas kivut jäi.

  Kunnes yksi henkilö suositteli juuri näitä Fitline tuotteita.
  Ajattelin aluksi samalla tavalla kun moni muukin. Että kalliita ja eipä varmaan niistä hyötyä ole.
  Sitten meillä tehtiin remonttia ja meidän tuttu kirvesmies alkoi puhumaan jostain vitamiineistä. Kertoi että hän on käyttäny niitä jo vuosia. Ja että on auttanu hänen olotilaan ja väsyyn .
  Nooh…ajattelin sitten ,että eipä täs oo mitään menetettävää. Olenhan käyttäny jo tuhansia euroja tutkimuksiin ja eri lääkäreihin ja vitamiineihin.

  Nyt mä oon käyttäny niitä 4 kk….vasta! Mutta voin sanoa sen, etten ikinä niistä luovu!!!

  Mua ei väsytä enää!!!?!!! Herään öisin vauvan kanssa ainakin sen 3 kertaa. ( Hampaat kiusaa )
  Aamuisin herään ennen kelloa 6.30
  Touhuan koko päivän kaikenlaista ja mua ei väsytä. Iltaisin voisin tehä vaikka mitä! Siivota kaappeja, silittää pyykkejä jne. Miehen pitää toppuutella ,että voisitko rauhoittua ja pitäiskö kenties lähteä kohta nukkuu :))

  Mun tukanlähtö loppui, kynnet kasvaa ja on todella vahvaat. Iho voi loistavasti ja maha ei oo ikinä toiminu niin hyvin.!

  Että sen pituinen se 😀

  1. Heippa Maris,

   Siis ihan mieletöntä! Kiitos tosi paljon kun näit vaivaa kirjoittaa sun kokemuksista. On nuo tuotteet vaan ihmeellisiä. Osan mielestä täyttä skeidaa (heidän onnekseen kenenkään ei ole pakko näitä käyttää) mutta sitten ollaan me jotka ollaan saatu niistä todella paljon hyötyä. Ne on parantanut elämänlaatua. Noilla sun kokemuksilla se hinta mitä ihmiset kauhistelee on varmasti hyvin pieni summa enää. Ei merkitse mitään kun ne ovat antaneet niin paljon. Uskon, että sun kilpparin toimintakyky tekee vielä muutoksen parempaan. Niin teki mun anopinkin joka myös ensin kiven kovaan väitti, että se on täysin toimintakyvytön. Nothing to do. Ja kappas kummaa se on alkanut toimimaan paremmin vain 2kk käytön jälkeen. Hänen kaikki veriarvot ovat muuttuneet paremmiksi. 🙂

   Oikein ihanaa jatkoa sulle ja kaikkea hyvää. 🙂 <3

 7. Moi!
  Vanha postaus mutta löysin tämän nyt! Mua mietityttää, että kuinka kauan toi yks purkki kestää?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *